Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος επιχειρηματίας ζήτησε να αλλάξει επίθετο η πρώην σύζυγος

Μετά από αλλεπάλληλες, τόσο λεκτικές, όσο και γραπτές κρούσεις, ο επιχειρηματίας Χρήστος Ντούβλης είχε ζητήσει από την πρώην πλέον σύζυγό του Μαριάννα να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επώνυμό του, καθώς όχι μόνον δεν έχουν καμία σχέση, αλλά έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και όλες οι διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Συνεπώς, εκείνη οφείλει να χρησιμοποιεί το δικό της επίθετο και όχι το δικό του. Εδώ πού τα λέμε, σίγουρα την συνέφερε. Το ίδιο είναι να σε φωνάζουν Ντούβλη και το ίδιο Χατζηαθανασίου; Όμως, η Μαριάννα επέμενε να χρησιμοποιεί το επίθετο του πρώην συζύγου της, αδιαφορώντας στα όσα τις έλεγε ο επιχειρηματίας.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικαίωσε τον επιχειρηματία και ο Χρήστος Ντούβλης με δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:«Η εν διαστάσει σύζυγός μου Μαρία – Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου προσέβαλε βάναυσα την τιμή και υπόληψή μου, διασύροντας το όνομά μου δια του περιοδικού Τύπου και των τηλεοπτικών μέσων, έφθασε δε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει σε DVD σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου, που έτυχε ευρείας κυκλοφορίας, στην έναρξη του οποίου αυτοσυστήθηκε, λέγοντας «Είμαι η διάσημη Ντούβλη».

Κατόπιν τούτου, προσέφυγα στη Δικαιοσύνη και αισθάνομαι την ανάγκη να σας πληροφορήσω, ότι δια της από 03.09.2010 προσωρινής διάταξης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, διατάσσεται η εν διαστάσει σύζυγός μου, Μαρία – Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου «να παύσει να προσβάλλει την προσωπικότητά» μου και «ειδικώτερα να παύσει να χρησιμοποιεί το επώνυμό μου “Ντούβλη” στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις».

Παρακαλώ, λοιπόν, να μην χρησιμοποιείται πλέον το όνομά μου εν σχέσει με την όποια «δραστηριότητα» της εν διαστάσει συζύγου μου.









Με εξαιρετική τιμή,









Χρήστος Γ. Ντούβλης»









Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε τη συνέχεια της καριέρας της Μαριάννας Χατζηαθανασίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...