Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Γ. Λάτσιος μιλά για το χωρισμό του!

Συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό «Όμικρον» έδωσε ο Γ. Λάτσιος και για πρώτη φορά μίλησε και για το χωρισμό του από την Ελένη Μενεγάκη.

Μη φανταστείτε ότι ήταν και λαλίστατος… Απλά εξέφρασε κάποια συναισθήματά του που λένε πολλά για το γεγονός που σημάδεψε τον τελευταίο χρόνο τη ζωή του.

«Δεν ήταν και κάτι ευχάριστο αυτό που έγινε στα media με το χωρισμό μου και δε θέλω να μπω στα προσωπικά μου γιατί ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα που δεν θέλω να κάνουμε», είπε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Μια μεγάλη κουβέντα ε;;; Και δεν θέλει και να την κάνει… Φανταστείτε τι έχει να πει ο κ. Λάτσιος γι΄ αυτόν τον χωρισμό. Γνωρίζουμε πολύ καλά όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε, αφού σε καμία περίπτωση δε θα εξέθετε την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του.

Άφησε πάντως να φανεί, για πρώτη φορά ότι αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για τον ίδιο.

Η Ελένη όμως δεν ήταν η μοναδική γυναίκα για την οποία μίλησε ο Γ. Λάτσιος. Μίλησε επίσης και για την Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και για τη Ρούλα Κορομηλά.

Την Ευγενία, αν και τους την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και χωρίς προειδοποίηση, την υπερασπίστηκε, όσο μπορούσε.

«Η Ευγενία έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δε νομίζω ότι ισχύει όμως ότι οι Έλληνες λατρεύουν να τη μισούν. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις, όμως η τηλεόραση δε βγαίνει με ανθρώπους που δε λένε τη γνώμη τους. Δεν μπορούν τα πάντα να είναι στρογγυλεμένα. Άνθρωποι που λένε την άποψή τους, όντως δημιουργούν συζητήσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η Ευγενία το κάνει επίτηδες. Πιστεύω πως πραγματικά εκφράζει αυτό που πραγματικά είναι, αυτό που σκέφτεται, κι αυτό ο κόσμος το βρίσκει ενδιαφέρον», είπε.

Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά; Ο Γ. Λάτσιος χαρακτήρισε την επιστροφή της «ενδιαφέρουσα», διευκρίνισε όμως ότι το format του «Greek Idol» δεν τη βοηθά να ξεδιπλώσει όλες της, τις ικανότητες.

Μάλιστα για όσους βιάστηκαν να κρίνουν τη Ρούλα για την εμφάνιση και την ηλικία της ο κ. Λάτσιος είπε: «Δε νομίζω ότι τα φυσικά χαρακτηριστικά και η ηλικία δεν είναι αυτά που χαρακτηρίζουν έναν παρουσιαστή».

Δείτε το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...