Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Παραδέχεται το hot βίντεο ο νέος του «Greek Idol»

Σήριαλ κοντεύει να γίνει το hot βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και 2 χρόνια στο Ίντερνετ και στο οποίο φαίνεται ότι πρωταγωνιστεί ο νέος του «Greek Idol», Νίκος Τασιόπουλος. Κι ενώ σε συνεντεύξεις του ο παίκτης του talent show έκανε λόγο για ομοιότητα, πληροφορίες τον θέλουν να παραδέχεται ότι είναι δικό του!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: το περιβόητο βίντεο δεν είναι καμιά υπερπαραγωγή τύπου Τζούλιας ή Μαριάννας, αλλά μία σειρά από φωτογραφίες με έναν νεαρό που ποζάρει γυμνός επιδεικνύοντας τα προσόντα του. Στο μεσοδιάστημα παρεμβάλλονται και φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή ντυμένο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τον τρόπο επικοινωνίας μαζί του.

Το εν λόγω βίντεο, άκρως τολμηρό για να δημοσιοποιηθεί, έχει «ανέβει» από το 2008 σε ιστοσελίδα με πορνό υλικό, ενώ αναγράφει ξεκάθαρα το όνομα «Nikos Tasiopoulos», ένα e-mail και σελίδα στο Twitter.

«Πρώτη φορά το ακούω. Είναι εντελώς άκυρο κάτι τέτοιο, προφανώς είναι κάποιος που μου μοιάζει», είχε δηλώσει ο Νίκος Τασιόπουλος σε σχετική ερώτηση του περιοδικού «People» την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα, πληροφορίες που γράφονται στο Ίντερνετ θέλουν τον παίκτη του «Greek Idol» να παραδέχεται ότι πρωταγωνιστεί στο εν λόγω βίντεο, ωστόσο, προσθέτει πως πρόκειται για πράξη εκδίκησης από πρώην κοπέλα του! Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 26χρονος έχει καταθέσει μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην οποία θα κληθεί για εξηγήσεις η εν λόγω νεαρά.

Και τόσο καιρό γιατί δεν το έλεγε αλλά μας είχε «ταράξει» στα περί ομοιότητας;


Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε φαίνονται ελάχιστα από τα όσα περιλαμβάνει το εν λόγω βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...