Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τρομακτικά αδύνατη η AnnaLynne McCord!

Τρομερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην παραλία η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός  και πρωταγωνίστρια της σειράς Beverly Hills 90210,  AnnaLynne McCord.
Η 22χρονη πήγε σε παραλία του Μαϊάμι μαζί με την αδερφή της Angel, η οποία μοιάζει στην AnnaLynne όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα κιλά!
Όπως ισχυρίζεται η McCord, δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή της, γεγονός που προσπάθησε να αποδείξει και στους παπαράτσι αφού όταν βγήκε από τη θάλασσα έβγαλε ένα τεράστιο burger από την τσάντα της και προσπάθησε να το φάει.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της σε γνωστό περιοδικό η AnnaLynne ισχυρίστηκέ ότι δεν πηγαίνει γυμναστήριο, απλά περπατάει στο Λος Άντζελες, όταν έχει χρόνο και κάνει μαθήματα χορού της κοιλιάς! Παραδέχτηκε ωστόσο ότι πολλές φορές «ξεχνάει» να φάει μερικά από τα γεύματα της ημέρας εξαιτίας του πιεστικού προγράμματός της.
Πάντως τα ΜΜΕ στην Αμερική, σχολιάζουν αρνητικά την σκελετωμένη εικόνα της  McCord αφού αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες νεαρά κορίτσια ενώ σχολιάζουν ότι η νεαρή ηθοποιός είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...