Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Από ριάλιτι σε ριάλιτι τα αδέρφια Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, διαγωνιζόμενη του «Greek Idol» στον Alpha, μπορεί να έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις, αλλά, σύμφωνα με την ιστορία, είναι μάλλον αυτό που λέμε «το έχουν οικογενειακώς». Λίγα χρόνια προτού γνωρίσουμε την Αντιγόνη, η οποία έχει εξελιχθεί σε φαβορί για το σόου ταλέντων του Alpha, είχαμε γνωρίσει την αδερφή της μέσα από το «Pop Idol».

Σε ένα από τα σόου ταλέντων του Mega, με σκοπό να βρεθεί το τέλειο γυναικείο γκρουπ, τύπου 
Spice Girls, μία από τις διαγωνιζόμενες ήταν η Ειρήνη Ψυχράμη που κατάφερε μάλιστα να είναι μία από τις πέντε του συγκροτήματος Hi-5 που τη χρονιά 2003 έκανε μεγάλη επιτυχία. «Ξέρω τι ζητάω» τραγουδούσε η Ειρήνη, αλλά μετά τη διάλυση των Hi-5 μόνο η Σάγια κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα της. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, η Ειρήνη πήρε φέτος τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Από την άλλη, η Αντιγόνη που γίνεται τώρα ευρέως γνωστή λόγω του σόου, είναι το κοριτσάκι που τραγουδούσε στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα «Με λένε Πόπη» και μέχρι πρότινος συμμετείχε σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Χρόνια τώρα προσπαθεί να γίνει ευρέως γνωστή καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή και στο παρελθόν σε ριάλιτι σόου, ωστόσο δεν είχε σταθεί τυχερή ώστε να βρίσκεται στους «15».

Τα δύο κορίτσια δεν είναι τα μόνα ταλέντα της οικογένειας Ψυχράμη καθώς star θεωρείται και ο Αποστόλης. Η Αντιγόνη και η Ειρήνη έχουν αδερφό τον Αποστόλη Ψυχράμη που έχει περάσει και εκείνος με τη σειρά του από διαγωνισμό, αυτόν της Eurovision για το 2003, με τίτλο «Eurostar». Βέβαια, αν και βγήκε πρώτος, δεν στάθηκε τυχερός καθώς η θετική απάντηση τότε του Σάκη Ρουβά να μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη ανάγκασε τον Αποστόλη να αρκεστεί στη θέση του καλλιτέχνη που έκανε τα φωνητικά.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...