Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Στον Εισαγγελέα η Τζούλια

Μια βόλτα από τα δικαστήρια πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Βλέπετε, η ίδια έβαλε να «μπαγλαρώσουν» την Σάσα Μπάστα και να την πάνε αυτόφωρο, οπότε θέλησε να... προλάβει μην πάθει τα ίδια από μήνυση - αντίποινα της «άσπονδης»!

Έχοντας πάντα στον πλευρό τον μάνατζερ - φύλακα άγγελο «Φουρ Φουρ», η ξανθιά έφτασε με το μαύρο τζιπάκι της στην Ευελπίδων, φορώντας μαύρο «ψαράδικο» παντελονάκι, ροζ ραντάκι με το γόντατοπάντοτε μπαταρισμένο. To σύνολο συμπλήρωναν ροζ - Barbie γυαλί ηλίου καιροζ παντοφλίτσες.

Αφού έβαλε το αρωματάκι της (μην μυρίζει άσχημα ενώπιον της Δικαιοσύνης) και ψέκασε κι εμάς, μπήκε στο γραφείο του Εισαγγελέα.

Με υπερηφάνεια και καμάρι, ο Μένιος κρατούσε ανά χείρας την εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με την οποία η αστυνομία θα ενημερώσει την Σάσα Μπάστα για τις συνέπειες που θα υποστεί αν καταθέσει μήνυση στην Τζούλια.

Πώς προέκυψε η παραγγελία;
Μα η «απόλυτη» ενημέρωσε τον Εισαγγελέα πως το Σασουλίνι ετοιμάζει ψευδή μήνυση εναντίον της!

Άλλωστε, αν η Σάσα έκανε μήνυση την Παρασκευή, η αοιδός - πρωταγωνίστρια θα έμενε στο κρατητήριο μέχρι την Δευτέρα καθώς μεσολαβεί το weekend.

«Έχουμε φτάσει στο βωμό της δικαιοσύνης», μας είπε ο Μένιος.

Και πότε με το καλό η θυσία;


Δείτε την επίσκεψη της Τζούλιας στον Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...