Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αναβλήθηκε η δίκη της ροζ πανελίστριας

Λόγω της απεργίας των δικηγόρων αναβλήθηκε επ\' αόριστον η δίκη της γνωστής πανελίστριας που είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι με την κατηγορία ότι εκδιδόταν. Η πανελίστρια είχε συλληφθεί τον περασμένο Αυγουστο, με τον δικηγόρο της να ζητά σεβασμό από τα ΜΜE, καθώς πρόκειται για πρόσωπο γνωστό και αναγνωρίσιμο.  

Οταν είχε γίνει η σύλληψή της είχε ξεσπάσει σάλος στον χώρο της σόου μπιζ. Οι αστυνομικοί κατηγορούν την πανελίστρια ότι είχε πάει σε ερωτικό ραντεβού σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι και ότι είχε πάρει 1.100 ευρώ για να κρατήσει δύο ώρες ερωτική συντροφιά σε αστυνομικό που είχε εμφανιστεί ως πελάτης.

Τότε γινόταν λόγος για έναν διακοσμητή που φερόταν να κινεί τα νήματα και να κλείνει ερωτικά ραντεβού σε  μοντέλα και πρόσωπα που εμφανίζονταν στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η γνωστή τηλεπερσόνα ισχυρίζεται ότι είχε πάει για να παίξει στο καζίνο με έναν φίλο της και εκείνος της είχε ζητήσει να πάρει από έναν γνωστό του κάποια χρήματα που του χρωστούσε. Για αυτό υποστηρίζει ότι είχε πάει στο ξενοδοχείο, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...