Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

…on decks KATERINA PAPOUTSAKI


Στην ακτή Αλίμου, στον χώρο του πρώην ble, άνοιξε τις πόρτες του το…
the Cabana restaurant lounge εγκαινιάζοντας μια σειρά από glamorous party! 
Guest DJ της βραδιάς ηΚατερίνα Παπουτσάκηπου άνοιξε το πρώτοCelebrity Sessions Partyτου καλοκαιριού και μας υποδέχτηκε στα decks με ένα glamorous party. Οι φωτισμοί χαμήλωσαν, οι ρυθμοί ανέβηκαν, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από γνωστές αγαπημένες επιτυχίες, ωραίους pop ήχους και ψαγμένες μουσικές. 
Η πάντα  λαμπερή Κατερίνα Παπουτσάκη ντυμένη με μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας και φίλης της,  Levinia K, με πολύ ζωντάνια και κέφι διασκέδασε τόσο με φίλους & γνωστούς που ήρθαν να διασκεδάσουν όσο και με τον αγαπημένο της αδερφό που έδειχνε να την απολαμβάνει. Ο κεφάτος κόσμος, η ένταση στα beat, τα ευφάνταστα cocktails που σε συνδυασμό με τη θέα της φωτισμένης ακτής Αλίμου μετέτρεψαν το the Cabana restaurant lounge σε ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Ο all day αισθησιακός και φιλικός χώρος του the Cabana restaurant lounge, συνδυασμένος απόλυτα με την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου, αποτελεί την απόλυτη καθημερινή απόδραση από την ρουτίνα! Το όλο σύνολο του χώρου που είναι βασισμένο σε de cape χρωματισμούς του ξύλου, «δια χειρός» του γνωστού αρχιτέκτονα Φώτη Τσιφουτίδη, ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας ενώ το menu του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο executive chef Χρήστος Τζιέρας, προτείνοντας γευστικότατες minimal επιλογές μεσογειακής κουζίνας σε πολύ προσιτές τιμές. 
the CABANA restaurant lounge
Λ. Ποσειδώνος , Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος, Τηλ. 6907800083 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...