Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Πιτ - Τζολί ψάχνουν "παλάτι" στην Οία!

Οταν γνωρίσεις τον παράδεισο, θες να μείνεις σε αυτόν... Το ζεύγος «Μπραντζελίνα» γοητεύτηκε κατά την περιήγησή του με ελικόπτερο στο ηφαιστειογενές νησί. Τόσο που αποφάσισε να αναζητήσει ένα μικρό... παλάτι για να περνά τα καλοκαίρια του!

Ηδη ο Πιτ και η «Εϊντζελ» έχουν έρθει σε επαφή με δύο μεγάλα real estate γραφεία και αναζητούν επίμονα μια πολυτελή βίλα κοντά στην Οία. Επιθυμία τους μάλιστα είναι να μπορούν από το μπαλκόνι τους να απολαμβάνουν το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο και να χαλαρώνουν σε σημείο όπου θα είναι τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από άλλα σπίτια. Ενδιαφέρονται η εξοχική τους κατοικία να καλύπτει τις ανάγκες τους και κυρίως των παιδιών τους. Θέλουν επίσης μεγάλο κήπο όπου θα υπάρχει παιδική χαρά, ενώ ζήτησαν κοντά τους να λειτουργεί ελικοδρόμιο.

Και ενώ το διάσημο ζεύγος επιθυμεί διακαώς να βρει το «καταφύγιό» του στη Σαντορίνη, με το ίδιο... μένος κινήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία προκειμένου να καταφέρουν να τους απαθανατίσουν έστω και σε παπαράτσικη, μακρινή λήψη. Ωστόσο, κανείς δεν μπόρεσε να τους εντοπίσει στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Οίας όπου διέμεναν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι «Μπραντζελίνα» νοίκιασαν 7 σουίτες έναντι 1.600 ευρώ η καθεμία, για τις ανάγκες της οικογένειάς τους και των συνοδών τους. Το κάθε δωμάτιο είχε ιδιωτική πισίνα, ενώ τις εξορμήσεις τους τις έκαναν με ελικόπτερο (έφτασαν μέχρι τη Θηρασιά). Εκεί, κάποιες φορές μεταξύ Βλυχάδας και Περίσσας τους περίμενε το κότερο του Γάλλου φίλου τους, προκειμένου να απολαύσουν τον γύρο του νησιού on board μακριά από ενοχλητικούς.

Πριν ξυπνήσει η Οία, στις 6.00 το πρωί, άφηναν τα παιδιά με την νταντά στο ξενοδοχείο και χεράκι-χεράκι έκαναν περιπάτους στα γραφικά δρομάκια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παρ’ όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητοι (πώς θα γινόταν άλλωστε;), αφού πίσω από τα δαντελωτά κουρτινάκια κάποιοι κατάφεραν και τους εντόπισαν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ακόμα στο νησί, γιατί ο τρόπος που κινούνται -τα πάντα γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα- δεν επιτρέπει σε κανέναν να έχει πλήρη εικόνα για το πρόγραμμά τους.



ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ - ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ 

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...