Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πολλά φρου φρου και λίγη λάμψη στις Κάννες

Πρεμιέρα με «Ρομπέν των Δασών» έκανε το φεστιβάλ Καννών, ενώ από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς αφού καμία κυρία δεν πάτησε τις... ουρές χιλιομέτρων που είχαν τα περισσότερα φορέματα!

Στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ περπάτησανπολλά «αστέρια» της showbiz, όπως οι Russell Crowe, Sean Penn, Mick Jagger, Naomi Watts, Woody Allen, Tim Burton, Eva Longoria, Jean - Luc Godard και Cate Blanchett.

Την παράσταση στο «Palais des Festivals» έκλεψε η απαστράπτουσα Eva Longoria, αν και το φορεματάκι της παρέπεμπε περισσότερο σε νύφη: λευκό του οίκου Pucci, με τους ώμους έξω, τίγκα στην πιέτα και με μακριά ουρά!

Μία από τις τελευταίες δημιουργίες του Alexander McQueen πριν βάλει τέλος στη ζωή του επέλεξε η Cate Blanchett: μαύρη τουαλέτα με ασημένια σχέδια και λευκό φραμπαλά, που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «που είναι τα παπούτσια ο ε ο;».

Στους τόνους του λιλά με μπόλικα φρου φρου δια χειρός Marchesa εμφανίστηκε ηKate Beckinsale, ενώ η Salma Hayek επέλεξε μια καινούργια δημιουργία Gucci σε μπορντό απόχρωση που την έκανε να ξεχωρίζει στο κόκκινο χαλί από το... μελαχρινό κεφάλι της!

Αστραφτερό λιλά έβαλε και η Kristin Scott - Tomas, την ώρα που οι Hofit Golan και Julie Delpy επέλεξαν κόκκινα. Το δεπαπούτσι της Golan που θύμιζε... πλεκτό καλάθι και το κατακόκκινο νύχι στο πόδι, θα μείνουν στα «αξέχαστα» της διοργάνωσης.

Εξαίρεση στον κανόνα, πάντως, ήταν η Helen Mirren που ντύθηκε στα κατάμαυρα, λες και είχε πένθος!

Όσο για τους κυρίους;
Τι να σχολιάσει κανείς στα μονότονα και βαρετά ασπρόμαυρα κουστούμια;


Δείτε τις αφίξεις των επωνύμων στο κόκκινο χαλί!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...