Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ξανά στα κρατητήρια η Άντζελα Δημητρίου

Στο κρατητήριο θα την βγάλει και απόψε η Άντζελα Δημητρίου, καθώς δεν πρόλαβε να εξαγοράσει την ποινή της... Την ματιάσανε την «Λαίδη», που τρέχει και δεν φτάνει λόγω ακάλυπτων επιταγών από τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Από την πίστα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και από εκεί στο νοσοκομείοβρέθηκε η Άντζελα το Σαββατοκύριακο. Περίπου στις 12:00 της Δευτέρας, ντυμμένη στα λευκά, η τραγουδίστρια βγήκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο και με συμβατικό όχημα της αστυνομίας μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων.

Έλα, όμως, που η περιπέτεια δεν είχε τέλος...

Την ώρα που η Άντζελα πήγαινε να δώσει περίπου 10.000 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή και να επιστρέψει σπίτι της σπιτάκι της,άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα στα δικαστήρια!

Ο έλεγχος έγινε, όμως, είχε πάει μεσημέρι και οι υπάλληλοι σχολάνε... Καθισμένη σε παγκάκι, με τους αστυνομικούς στο πλάι, η Άντζελα περίμενε την απογευματινή βάρδια, όπου άκουσε τα μαντάτα.

Η συγχωνευτική απόφαση για τις 3 καταδίκες προβλέπει φυλάκιση 2 χρόνων και 11 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

«Τα χρήματα υπάρχουνε, όλα υπάρχουνε», είπε η Άντζελα την ώρα που επέστρεφε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, φανερά καταβεβλημένη και ολίγον τι εκνευρισμένη.

H τραγουδίστρια θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το πρωί της Τρίτης, οπότε και θα ανοίξουν οι δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες πρέπει να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερη.

Ήταν που βγήκε από το νοσοκομείο περιχαρής και αισιόδοξη ότι το βράδυ της Δευτέρας θα κοιμηθεί στο κρεβατάκι της... Ξινό της βγήκε!


Δείτε την δικαστική περιπέτεια της Άντζελας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...