Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μακρυπούλια: «Φέτος ανέβηκε πολύ το επίπεδο χορού στο Dancing»


Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου του «Dancing With The Stars» και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou». 

«Μας άφησε πολύ καλή γεύση. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και έχω μόνο γλυκές και θετικές αναμνήσεις» είπε ο Γιάννης Λάτσιος, ο αυστηρός κριτής του show, ενώ η Ζέτα προσέθεσε: «Αν και ήταν η τρίτη χρονιά, μας άφησε πολύ έντονη συναισθήματα. Η τρίτη ήταν πάρα πολύ καλή και δυνατή. Το ευχάριστο ήταν πως αντί να πέφτει το πράγμα, ανεβαίνει. Ανέβηκε πάρα πολύ και το επίπεδο χορού. Γι' αυτό και εμείς αισθανθήκαμε και καλύτερα, γιατί είδαμε ωραία πράγματα». Τότε, ο ο Γιάννης Λάτσιος συμπλήρωσε: «Και μια Ζέτα πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές. Και στην παρουσίαση και στον χορό».

Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτονται να παρουσιάσουν και έναν τέταρτο κύκλο του «Dancing With The Stars», ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς, είναι κάτι που το σκεφτόμαστε για την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που έχει πολλές πιθανότητες». Ξεκαθάρισε δε και το ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θα αναλάβει ξανά την παρουσίαση της εκπομπής: «Σας το έχω πει πολλές φορές, δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην είναι η Ζέτα στην παρουσίαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...