Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αλέξης Γεωργούλης: «Κάτι με έχει ξεμυαλίσει στην Ελλάδα»


Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη», το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά ερωτευμένος.

«Έκανα γυμναστική και τη συνδύασα με δίαιτα. Έκοψα τα γλυκά στις πέντε μέρες της εβδομάδας και κράτησα τις δυο. Βέβαια την ίδια ποσότητα τρώω πάντα!», είπε ο ηθοποιός σε σχετική με την ανανεωμένη εμφάνισή του ερώτηση.

Για την επιλογή του αυτόν τον χειμώνα να μείνει εδώ και όχι στην Αμερική, ο Αλέξης σχολίασε με νόημα: «Κάτι με έχει ξεμυαλίσει εδώ και δεν με αφήνει να πάω εκεί», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σχολίασε: «Σε αυτό είναι πολύ λογική η εξήγηση που έχεις, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Για αυτό δεν είναι ακριβείς οι ημερομηνίες που φεύγω και έρχομαι».

Όσο για την απόφασή του να μετακομίσει στην Αμερική και τις εμπειρίες που αποκόμισε από αυτήν του την επιλογή είπε: «Τώρα έχω αφήσει το σπίτι εδώ στην Αθήνα. Τα σπίτια είναι σαν τις σχέσεις, δεν μπορείς να τα συντηρείς όλα μαζί. Μου αρέσει εκεί να ζω. Όχι για πάντα, αλλά μου αρέσει. Το κυριότερο που έχω μάθει είναι να είμαι μόνος μου και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Έμαθα να μην μου λείπει κάτι ώστε να επιβεβαιώνει τη μοναξιά μου. Αυτοεπιβεβαιώνομαι με μια πιο ευρεία έννοια».

Τέλος, για τις σχέσεις του, ο Αλέξης δήλωσε: «Δεν με ενοχλούν οι συγκρούσεις, αρκεί να είναι εποικοδομητικές. Να μην είναι σύγκρουση για τη σύγκρουση. Μετά αυτό ξεπερνά τα όρια και φτάνει στη βλακεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...