Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ο Λευτέρης Πανταζής σε αναπηρικό καροτσάκι μετά το εγκεφαλικό


Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η φωτογραφία που δείχνει τον Λευτέρη Πανταζή -ο οποίος υπέστη πριν λίγες μέρες εγκεφαλικό- σε αναπηρικό καροτσάκι στο Ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου όπου νοσηλεύεται.

«Πέρασε όντως ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά δεν το κατάλαβε. Ευτυχώς τώρα είναι καλά και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο». Αυτό δήλωσε στο vipnews η πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή, Ζώζα Μεταξά επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες από το ιατρικό τιμ που τον παρακολουθεί.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη φωτογραφία, απλά δείχνει τον δημοφιλή τραγουδιστή να περιμένει έξω από την αίθουσα που θα πήγαινε να κάνει αξονική τομογραφία. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με την πρώην συζυγό του, που έχει βρεθεί στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, ο Λευτέρης Πανταζής αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο την Παρασκευή και ανυπομονεί να επιστρέψει στην δουλειά.

Ενώ για την κατάστασή της υγείας του πατέρα της έχει ενημερωθεί και η κόρη του Κωσταντίνα που σπουδάζει στο Μαϊάμι, παρόλο που αρχικά «Είχαμε αποφασίσει να μην της πούμε τί ακριβώς συνέβη για να μην την ανησυχήσουμε αλλά επειδή άρχισε να παραπληροφορείται της είπαμε ότι ο πατέρας της είχε κάποιες ζαλάδες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...