Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Φ. Αβραμίδου: Η ξανθιά καλλονή που ήρθε για να μείνει!

Είναι σέξυ, όμορφη και ιδιαίτερα ταλαντούχα. Ο λόγος για την νεαρή τραγουδίστρια Φανή Αβραμίδου που κυκλοφορεί το single με τίτλο “Δεν υπάρχω” από την εταιρία SPICY και έρχεται στις οθόνες μας σε video clip σε σκηνοθεσία από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.
 
Το τραγούδι, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Νίκου Βαξαβανέλη, οπτικοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, έχοντας ένα επιτελείο εξαίρετων επαγγελματιών όπως ο Γιώργος Σεγρεδάκης στο styling και ο Βασίλης Μπουλούμπασης στην επιμέλεια του make up και του hair styling.
 
Η Φανή Αβραμίδου αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο κέντρο διασκέδασης VOX του Ομίλου Μαροσούλη μαζί με τον Πάνο Καλίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή.
 
Είναι απόφοιτος του Deree – The American College of Greece στο Business Management και έχει παρακολουθήσει για 4 χρόνια μαθήματα φωνητικής από την Αγγελική Αντωνοπούλου, καθώς και μαθήματα σολφέζ και ιστορίας μουσικής στο Ωδείο Βύρωνα.
 
Ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή στον Σταυρό του Νότου, ενώ στη πορεία την κέρδισε το λαϊκό μουσικό ρεπερτόριο. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους λαϊκούς ερμηνευτές όπως ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Τσαλίκης, κ.α.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...