Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Ολυμπιακός στον Βέρτη: «Ξεχάσατε το Κύπελλο στο σπίτι»;

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα του Ολυμπιακού, συνεργάτες, παράγοντες και φίλοι επισκέφτηκαν το Νίκο Βέρτη και γλέντησαν με την ψυχή τους στα μπροστινά τραπέζια. 

Ο Νίκος Βέρτης καλωσόρισε την ομάδα του Ολυμπιακού και τους έδωσε τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ αναρωτήθηκε αστειευόμενος… «Ξεχάσατε το Κύπελλο στο σπίτι»;

Φίλαθλοι και οι θαμώνες όλοι μαζί άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν: "Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό".

Ο λουλουδοπόλεμος όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να ξεκινήσει μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και τον φιλάθλων, ενώ ο χορός με τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς και τα συνθήματα για την ομάδα δεν σταμάτησαν λεπτό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Ο Νίκος Βέρτης λίγο αργότερα, έκανε πλάκα στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη λέγοντας: «Παιδιά, ο Τοροσίδης θέλει να τραγουδήσει»!
 
Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς ο οποίος ήταν συνεχώς όρθιος και μοίραζε «φιλιά» στους οπαδούς του Ολυμπιακού που τον αποθέωναν. Νικητής στον λουλουδοπόλεμο αναδείχτηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει τους συμπαίκτες του πετώντας λουλούδια συνεχώς, ενώ δεν πήγαν πίσω και οι Μιραλάς, Αμπντούν!

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 170€ / special 190€
Τιμή ποτού: 15€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...