Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Δ. Βανδή: Όμορφη όσο ποτέ στα 40 της, δηλώνει πως έχει κυτταρίτιδα

Κάθε γυναίκα δικαιούται να έχει ανασφάλειες αλλά και να έχει “αδύναμα” σημεία στην εμφάνισή της. Το ίδιο και οι διάσημες star που πολλές φορές τολμούν να το παραδεχτούν.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από αυτές τις γυναίκες που νιώθει όμορφα στα σαράντα, δεν φοβάται να πει την ηλικία της αλλά και ούτε διστάζει να παραδεχτεί πως ναι, έχει κυτταρίτιδα. Ποια γυναίκα δεν έχει άλλωστε; 

Ήταν από τις πρώτες που παραδέχτηκε ότι έχει κυτταρίτιδα...
Ναι έχω κυτταρίτιδα και σας ευχαριστώ που με ρετουσάρατε το καλοκαίρι στα περιοδικά. Αλλά καλό είναι να ξέρουν οι γυναίκες, ότι δεν είμαστε έτσι. Η κυτταρίτιδα υπάρχει, την παλεύω, αλλά είναι εκεί! Το παν είναι να είσαι καλά μαζί σου. Αυτό αναζητάω. Να έχω εσωτερική γαλήνη!

Την πειράζει που η ηλικία της γράφεται στα περιοδικά;
Τι να σας κάνω; Δεν έκαιγα την ταυτότητά μου όταν ήμουν μικρή; (γελάει)Το σημαντικό είναι να μεγαλώνεις όμορφα. Μπορεί και στα 40 σου να είσαι ωραία. Βέβαια αυτό γίνεται με πιο πολύ κόπο τώρα. Την τηγανητή πατάτα τη χρεώνομαι σήμερα.

Πώς νιώθει σήμερα που έχει μπει στα 40;
Όταν είσαι τριάντα αισθάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που θέλεις να κάνεις. Όταν πατήσεις τα σαράντα, σκέφτεσαι τι έχεις κάνει και τι έχεις αφήσει. Αισθάνεσαι πως πρέπει να αξιολογείς διαφορετικά το χρόνο. Τον εκτιμώ διαφορετικά. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο στη ζωή μου. Το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι ότι είμαι μάνα και θα είμαι στη ζωή των παιδιών μου ο,τι κι αν συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...