Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επιβλέπουν τις εργασίες της νέας τους μεζονέτας Xατζηγιάννης-Μακρυπούλια

Μια έκπληξη επιφύλαξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Ζέτα Μακρυπούλια και το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάρο επωφελούμενο από το χαλαρό πρόγραμμα που έχει τον τελευταίο καιρό. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εκτός του ότι αλλάζουν παραστάσεις και ηρεμούν στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, παράλληλα, επιμελούνται την ολοκλήρωση της νέας τους μεζονέτας. Περνούν αρκετές ώρες με τον αρχιτέκτονα και τα συνεργεία, ενώ τα βράδια απολαμβάνουν ρομαντικά δείπνα στην Παροικιά και τη Νάουσα και απολαμβάνουν την εικόνα της θάλασσας και το ηλιοβασίλεμα.

Όσον αφορά τη συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ANT1, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας στο Dancing with the stars που θα γίνει τη νέα χειμερινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, μόλις ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου, ένιωθε την ανάγκη να φύγει για λίγο μακριά από την Αθήνα και να αποφορτιστεί. Όταν εξέφρασε την επιθυμία της στον αγαπημένο της, εκείνος δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι και σκέφτηκε να οργανώσει το ταξίδι στην Πάρο.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί και χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Τους αρέσει να τρώνε φρέσκα ψάρια στη Νάουσα και τα απογεύματα συνηθίζουν να περπατούν και να κάνουν βόλτα στα γραφικά σοκάκια.

Φυσικά επιβλέπουν και το εξοχικό που χτίζουν στο νησί, το οποίο βρίσκεται στην αναπτυσσόμενη περιοχή του Αμπελά. Πρόκειται για ένα τεράστιο σπίτι το οποίο θα συμβαδίζει με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ την εσωτερική διακόσμηση την επιμελείται προσωπικά η Ζέτα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκέφτονται επίσης να επενδύσουν οικονομικά σε μια μεγάλη επιχείρηση που υπάρχει στο νησί, πέρα από το κατάστημα παγωτών που απέκτησε η παρουσιάστρια στην Παροικιά. Αφού ολοκληρώσουν και αυτές τις συζητήσεις, μάλλον θα επιστρέψουν στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...