Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη και.. «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια»

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ και την παρέα τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί και απόλαυσαν τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Στέλλας Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλησπέρισε από την πίστα τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας «Απόψε είναι κοντά μας ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, υπέροχος τραγουδιστής και ξεχωριστός άνθρωπος» και του έδωσε το μικρόφωνο. Ο Αντώνη Ρέμος αφού τον ευχαρίστησε τραγούδησε το «Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» και το «Δυο ψέματα» ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή.

Το ίδιο βράδυ διασκέδαζαν επίσης στο VOX η Δέσποινα Ολυμπίου που τραγούδησε με τη σειρά της το «Θυμάμαι όσα είχες πει» και «Πες το δυνατά» αλλά και Μαρία Ιακώβου.

Βραδιές γεμάτες κέφι, νιάτα, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο υπόσχονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνστναντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή και πολλοί συνάδελφοι, συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι, κατακλύζουν συχνά το VOX τιμώντας τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τους με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα. Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους ξεσηκώνουν το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...