Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Φοβάμαι ότι θα διώξουν εμένα και τα παιδιά μου από την Ελλάδα», δηλώνει η Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Μετά από πέντε χρόνια καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η σύζυγος του Θανάση Ευθυμιάδη. Εκεί που εξέφρασε το φόβο της ότι θα την αναγκάσουν -λόγω Σερβικής καταγωγής- να φύγει από την χώρα.
«Ανοίγω τηλεόραση και αγχώνομαι. Σκέφτομαι ότι μπορεί σε δυο χρόνια να έρθουν να μου πουν "κυρία μου εσείς με τα παιδιά σας, γεια σας, δεν είστε Ελληνίδα"» ήταν η δήλωση της Σερβικής καταγωγής supermodel. Συμπληρώνοντας ότι ναι μεν τα παιδιά της είναι «Ελληνάκια», αλλά δεν έχουν τρεις γενιές πίσω αίμα ελληνικό.
Και αναγκάζοντας την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της εκπομπής να την διαβεβαιώσουν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η σύγκριση που έκανε με το τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Σερβία. Εκεί που αυτή την στιγμή είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική ότι θα μπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, θεωρούν ότι θα μπουν και θα «πλημμυρίσουν στα ευρώ».
Και επειδή η Άννα είναι μια γυναίκα που, λόγω μόντελινγκ, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, θυμάται την εποχή που είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα από το Μιλάνο «Τότε μου φαινόταν ότι τα πάντα στην Ελλάδα είναι πολύ φτηνά. Ενώ τώρα, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Μου φαίνεται πολύ φτηνό το Μιλάνο».
Με τα γυρίσματα του Με λένε Βαγγέλη να έχουν τελειώσει, η Ντιμιτρίεβιτς και ο Ευθυμιάδης εξετάζουν σοβαρά την προοπτική να φύγουν για επαρχία «Δεν με φοβίζουν τα οικονομικά. Αν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, θα πάμε στο χωριό του Θανάση που είναι έξω από την Καβάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...