Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Κλεμμένα Όνειρα» από την Κυριακή στο Mega

Το νέο  καθημερινό απογευματινό ραντεβού του κοινού με το Mega είναι με τη νεανική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Tην Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, η σειρά κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Κατόπιν θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:10.
Με πολυπρόσωπο  και λαμπερό καστ η σειρά βασίζεται σε πρωτότυπο ελληνικό σενάριο και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.
Στο ADC, το πιο  διακεκριμένο κολέγιο της Αθήνας, δύο νέοι είναι ανταγωνιστές για τα πάντα: από τις επιδόσεις στη σχολή μέχρι την καρδιά μιας συμφοιτήτριας τους.
Ο Άρης Μαλτέζος είναι γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας και ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του. Είναι ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του. Ο Σταύρος Χαλκιάς, από την άλλη, παιδί φτωχικής γειτονιάς, έρχεται να σπουδάσει στο κολέγιο με υποτροφία και να απειλήσει την "πρωτιά" του Άρη.
Οι δυο  τους δεν γνωρίζουν, όμως, ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν. Καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους θα παίξει ο πατέρας του Άρη, πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, που κινείται στο παρασκήνιο και είναι αποφασισμένος μόνο να κερδίζει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...