Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ναταλία Γερμανού: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα κλείσω σπίτια»



Το πρωί της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη, στον οποίο αφηγήθηκε περιστατικό που της συνέβη με θαυμάστρια του τραγουδιστή.

«Μου έστειλε γράμμα μία θαυμάστριά σου και μου είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και θέλει να μεσολαβήσω για να σε γνωρίσει. Κι εγώ της απάντησα ότι μπορείς να πας και να τον βρεις στο Ρομέο που τραγουδάει, δεν χρειάζεσαι την μεσολάβηση κανενός, απλά ο Χρήστος δεν είναι σαν κάτι άλλους τραγουδιστές που μόλις δουν θαυμάστρια αρχίζουν κουβεντούλες τύπου καλώς τηνα… τι κάνεις μαναράκι μου;»  
«Όπως;», την ρωτάει η Σίσσυ, που κρεμόταν από τα χείλη της μην τυχόν και μέσα στους τραγουδιστές που εννοούσε η Ναταλία βρισκόταν και ο άντρας της. «Δεν θα πω, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα κλείσω σπίτια»… λέει εκείνη. Και πήγε να την πει και στην Σίσσυ: «Τώρα εσύ θέλεις να κάνεις νούμερα έτσι;»

«Όχι, να κρατήσω το σπίτι μου που θα κλείσει!», απάντησε η Σίσσυ, αλλά η Ναταλία την καθησύχασε ότι δεν εννοούσε τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Εν τω μεταξύ ο Χολίδης, όχι πως καταχάρηκε και με αυτό που άκουσε, αλλά τί να κάνει κι αυτός, έδωσε τόπο στην οργή... Ε, δεν μας λέει ποιον εννοούσε ή καλύτερα ποιους, να μας φύγει και μας η περιέργεια;  πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...