Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Εγκατέλειψε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης

Παραιτήθηκε από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη ο Ηλίας Ψινάκης. Την απόφαση αυτή έλαβε ο  γνωστός μάνατζερ και την ανακοίνωσε το πρωί στην φίλη του Ναταλία Γερμανού.

Ο Ψινάκης οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση γιατί, όπως είπε, θεωρεί ότι ο ίδιος είναι η πραγματική αιτία που δεν επελέγη στους υποψηφίους για την Γιουροβίζιον ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Όπως υποστήριξε ο κ. Ψινάκης, αντιλαμβάνεται ότι έχει σηκώσει στις πλάτες του ως μάνατζερ την καριέρα ενός παιδιού, αλλά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αποτελέσει την αιτία ή την αφορμή για να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Θεωρεί ότι καλό για αυτήν είναι να συμμετάσχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην Γιουροβίζιον.

Ενόψει λοιπόν της επανεξέτασης της αίτησης του Ιωαννίδη για συμμετοχή του στον φετινό διαγωνισμό, ο Ψινάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό του Θεοχάρη, ώστε να τον βοηθήσει έτσι αναφορικά με αυτήν την υποψηφιότητά του.

Παράλληλα, δήλωσε πεπεισμένος ότι η ΕΡΤ θέλει να κρατήσει low profile σε αυτόν τον διαγωνισμό και από την στιγμή που θέλει κάτι τέτοιο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...