Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Γ. Καπουτζίδης: 'Δεν κατέβηκα στο Σύνταγμα και ούτε θα κατέβω'


O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εφημερίδα “People” για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, για το αν έχει κατέβει ποτέ στο Σύνταγμα, αλλά και για το αν θα πήγαινε ποτέ σε μεσημεριανή εκπομπή!
Για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει είπε: “Έχω ζήσει εποχές όπου τα χρήματα ήταν πολύ μετρημένα. Δούλευα σερβιτόρος και πουλούσα αγαλματάκια στο Μοναστηράκι. Με τον Αργύρη Αγγέλου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Εκείνος στο ισόγειο, εγώ στον πρώτο. Θυμάμαι που τραβούσαμε τα κρεβάτια για να βρούμε κανένα ευρώ και να πάρουμε τσιγάρα.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει κατέβει στο Σύνταγμα: “ Δεν κατέβηκα, ούτε και θα κατέβω γιατί δεν θέλω κάποιοι να βγουν και να πουν: “Ο Καπουτζίδης κάνει δημόσιες σχέσεις ακολουθώντας την τάση της εποχής.” Ότι πάω δηλαδή εκεί που πάει το ρεύμα εξυπηρετώντας προσωπικούς μου σκοπούς. Συμφωνώ όμως και συντάσσομαι με όσους είναι εκεί.”
Τέλος ο Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι έχει πάει σχεδόν σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές: “Κάποτε πήγαινα παντού πιστεύοντας ότι έτσι πρέπει να γίνει. Υπήρξαν συμπεριφορές όμως που ξεπέρασαν εμένα και την ηθική μου. Δεν μπορείς να μου ζητάς να σου ανοίξω το καμαρίνι ή το σπίτι μου, να σου αφιερώνω ένα ολόκληρο πρωινό και να βγαίνεις μετά και να μου σούρνεις τα εξ αμάξης. Αν θέλεις να κάνεις την κριτική σου, κάν' την χωρίς να μου ζητάς να σου αφιερώνω χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...