Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς-Τσεκούρα

Διαψεύδουν τον αρραβώνα Παπαλουκάς-ΤσεκούραΑν και οι φήμες τους ήθελαν να έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους και να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς όμως και η Βασιλική Τσεκούρα διαψεύδουν κάθετα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί!
Σύμφωνα με όσα γράφτηκα, Θοδωρής και Βασιλική πέρασαν βέρες στο αριστερό πριν από μερικές εβδομάδες στην Αράχωβα, όπου βρέθηκαν με στενούς φίλους.

Είδε και απόειδε το ζευγάρι να πείσει πως δεν αρραβωνιάστηκε, κάτι που επιβεβαίωσαν και φίλες της Βασιλικής! Όπως πρόσθεσαν, γάμο δεν σκέφτονται τα παιδιά, είναι καλά, είναι μαζί και θέλουν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ούτε η sexy μελαχρινή, ούτε ο μπασκετμπολίστας, φορούσαν βέρα την περασμένη Τρίτη, οπότε και εθεάθησαν σε γνωστό club της Αθήνας στο οποίο διασκέδαζαν.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, ενώ τα ξαναβρήκαν το περασμένο καλοκαίρι. Κι αν προς το παρόν μας άφησαν με τα κουφέτα στο χέρι, οι πληροφορίες λένε πως τον αρραβώνα δεν θα τον γλιτώσουν, μιας και ο Θοδωρής σκέφτεται σοβαρά να ανέβει με την Βασιλική τα σκαλιά της Εκκλησίας.
Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...