Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Η Γωγώ με έκανε πιο δυνατή"

Αυτό που κατάλαβε η Φώφη Μαστροκώστα από την εμπειρία που έχει με την τηλεόραση τους τελευταίους μήνες μέσω του riality του ΑΝΤ1 είναι ότι πρέπει να είναι πολύ
προσεκτική με τη δημοσιότητα, κάτι που- όπως λέει- την συμβούλεψε και η μικρότερη αδερφή της.

Παρόλο που εκείνη, σε αντίθεση με τη Γωγώ, δεν ήθελε ποτέ στη ζωή της να γίνει σταρ.

«Ηταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε», λέει αναφερόμενη στη γενναία μάχη που έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια.

«Ο καρκίνος ήταν κάτι που ακούγαμε να συμβαίνει στους γύρω μας, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα συμβεί και σ’ εμάς, στο σπίτι μας. Ηταν ένα γεγονός που με στιγμάτισε, κάτι που ταρακούνησε όλη την οικογένεια μας. Τώρα, όλα είναι καλά» καταλήγει.

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα η Φώφη Μαστροκώστα έκανε και η ίδια μόντελινγκ, αλλά αυτό ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει.

Απόφοιτη λογιστικής σχολής, σήμερα εργάζεται στο μετρό, στη διεύθυνση μελετών, ενώ παράλληλα είναι τελειόφοιτη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών.

Η σχέση με την αδερφή της φαίνεται να είναι πολύ δυνατή, αν και το γεγονός ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα, τις κάνει να συγκρούονται: «Εγώ είμαι λίγο πιο χαμηλών τόνων.

Είμαι όμως κι εγώ το ίδιο τσαμπουκάς και εγωίστρια όπως εκείνη. Καμία δεν κάνει ποτέ πίσω, έστω κι αν αγαπιόμαστε πολύ».


ΠΗΓΗ: People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...