Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: «θα σκάσω με αυτό το παντελόνι! Πάχυνα»


Με... παράπονα για το παντελόνι που φορούσε, την σιλουέτα της, το τέλος των γιορτών και τον καμεραμάν που δεν φοράει πούδρα μας είπε «καλημέρα» η Ελένη Μενεγάκη!

 Κι αν στο πλατό μπήκε με φόρα, το skinny αντελόνι που φορούσε την έκανε να παραδεχθεί πως έχει πάρει κιλά τελευταία και πρέπει να ελαττώσει το φαγητό. 

Φύσαγε και ξεφύσαγε η Ελένη, που προφανώς ζοριζότανε μέσα στο θεόστενο παντελόνι. 

«Δεν κλείνει παιδιά, δεν κλείνει», παραπονέθηκε στο πάνελ της και πρόσθεσε: «έχω παχύνει, κάτι πρέπει να γίνει», τραβώντας προς τα πάνω το παντελόνι.
Σαν καλοί υπήκοοι της βασίλισσας, οι συνεργάτες έσπευσαν να της πουν ότι υπερβάλλει και ότι είναι μια χαρά, όμως, η ξανθιά ήτα ανένδοτη. «Έχουμε παχύνει λέμε, οι γιορτές είναι λίγο καταστροφή σε αυτό», συνέχισε το παράπονο του πάχους και την σκυτάλη πήρε το... παντελόνι.
«Είναι πολύ σφιχτό το παντελόνι δεν μπορώ! Ας κάτσω μπας και ανοίξει λίγο... Θα σκάσω! Δεν αντέχω τρεις ώρες με αυτό το παντελόνι», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ότι για της κουμπώσει επιστρατεύθηκε ο... Βασίλης, που το κράταγε από πίσω και τραβούσε προς τα πάνω.
Κάπου εκεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας της πρότεινε να αρχίσουν τρέξιμο, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «τι να τρέχουμε ρε, κοίτα εδώ τι γίνεται, δεν κλείνει. Θα σκάσω»! Και δώσ’ του να χτυπάει τα μπούτια η Ελένη, που παχιά δεν τα λες, αλλά μάλλον την έπιασαν οι ανασφάλειες... Μα δεν της κάνει κανένα κομπλιμέντο ο καλός της;;;
Μάταια της έλεγαν ότι δεν φταίει εκείνη αλλά το skinny παντελόνι... «Αυτά τσιτώνουνε ή εσύ τσιτώνεις αν έχεις κατεβάσει όλες τις κατσαρόλες που έχεις μπροστά σου;», διερωτήθηκε η Ελένη, που δεν δίστασε να τραγουδήσει το... «θα κόψω το κρασί για σένα αγάπη μου χρυσή»!
Νωρίτερα, η «βασίλισσα» είχε παραπονεθεί που πέρασαν οι γιορτές και δεν θα λέμε πια «χρόνια πολλά»: «τώρα πια δηλαδή δεν θα λέμε χρόνια πολλά;» ρώτησε όλο απογοήτευση και άρχισε να ρωτάει πότε είναι οι Απόκριες για να στολιστεί ξανά το πλατό.
Παράοπονα είχε και για τον οπερατέρ η παρουσιάστρια, όχι επειδή δεν κάνει καλά την δουλειά του ο άνθρωπος αλλά επειδή δεν φοράει... πούδρα! «Βρε συ γράφεις ωραία και χωρίς make up, ατιμούλικο», του είπε μπαίνοντας στο στούντιο και του τσίμπησε το μάγουλο για να συνεχίσει: «εσείς να τα βλέπετε που φοράτε την πουδρίτσα. Όλοι πρέπει να φοράμε γιατί τηλεόραση κάνουμε, αλλά καμία φορά λόγω του ότι μπαίνω από εκεί και βγαίνεις κι εσύ στο πλάνο, μια πούδρα πρέπει να την φοράς κι ας είσαι οπερατέρ»!
Για να δούμε... θα τον πουδράρουν αύριο τον άνθρωπο ή τζάμπα την έδωσε την εντολή η Ελένη; Όσο για την σιλουέτα; Ας μείνει και καμιά μέρα μακριά από όσα μαγιερεύει ο Ανδρέας στην κουζίνα της εκπομπής βρε παιδάκι μου!πηγή:star
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...