Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η πόζα, της πόζας, ω πόζα

Αν κάποιος φίλος μας – της παρέας μας εννοώ – έπαιρνε τις πόζες που παίρνει ο Παναγιώτης Πετράκης στο σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» ή στο τηλεπαιχνίδι «Justthe 2 ofus», η λέξη «ψωνάρα» θα ήταν η πρώτη που θα μας ερχόταν στο μυαλό.

Κι όμως, κάτω από τον τίτλο «ηθοποιός» όλα επιτρέπονται. Και η πόζα, και η ωραιοπάθεια και η – οφειλόμενη σε αυτά τα δύο – καριέρα.

Ο Παναγιώτης Πετράκης περιφέρει μία εικόνα ποζάροντας για φωτογράφιση περιοδικού, μόνο που ο φακός που τον ακολουθεί δεν είναι αυτός του φωτογράφου, αλλά του εικονολήπτη.

Οι κυρίες άνω των 60 που παρακολουθούν τα «Μυστικά της Εδέμ» ενθουσιάζονται με την clean (καθαρή, ατσαλάκωτη) εικόνα του, οποιοδήποτε άλλο όμως κομμάτι του πληθυσμού καταλαβαίνει το μέγεθος της προσποίησης.

Με την ίδια πόζα που παίζει Δευτέρα ως Παρασκευή, τραγουδάει τις Κυριακές τα βράδια στο σόου του Mega. Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, όμως η φωνή του δεν είναι παρά ένα «ααα» που ανεβαίνει θέλοντας να φτάσει τον... Παβαρότι.

 Το πιο εκνευριστικό, όμως, από όλα στον Παναγιώτη Πετράκη είναι το ηδυπαθές βλέμμα, το ανοιχτό πουκάμισο, οι πόζες του «άντρα τού πολλά βαρύ» που παίρνει για να παραστήσει το σεξ σίμπολ και να «ρίξει» τη γυναίκα απέναντι.

Ένα παιχνίδι αφελές και αστείο. Καλύτερα να παίζει τον Παβαρότι. Πιο ταιριαστός τού είναι αυτός ο ρόλος.
pontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...