Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Η Ελένη μίλησε σήμερα για το μονόπετρό της!

Από εδώ το έφερνε, από εκεί το έδειχνε, δεν άντεξε η Ελένη και τελικά μίλησε για την περιβόητη κοτρώνα που κοσμεί εδώ και λίγες ημέρες το χεράκι της. Στην έναρξη της εκπομπής της την Τετάρτη (05/01), η Ελένη συζήτησε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, για το φουλάρι της, το οποίο είναι δικό της και όχι του styling, και το έχουμε δει σε ουκ ολίγες φωτογραφίες της σε περιοδικά και εφημερίδες. «Ωραίο φουλάρι», της είπε ο Γρηγόρης κι εκείνη του απάντησε με ύφος: «Θα σου πώ μετά, στο διάλειμμα γιατί το φόρεσα…»

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη έπιασε ψιλή κουβέντα με το πάνελ για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο να παντρευτούν. «Την ρωτάνε λοιπόν την Κατερίνα εάν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Κρατερός, συνέχεια, εάν για παράδειγμα φοράει μονόπετρο στο χέρι της, εάν τέλος πάντων υπάρχει κάτι πιο επίσημο…», της είπε της Ελένης ο Αρης Καβατζίκης. «Α ναι για πες, φοράει μονόπετρο η Κατερίνα, ναι ή όχι;»

Είπε την μαγική λέξη η Ελένη και ο Αρης κόντεψε να πάθει συγκοπή:«Μη μου λες για μονόπετρα, γιατί θα πω στον αέρα ότι δέχθηκα τηλεφώνημα χθες που με ρωτούσαν για άλλα μονόπετρα άλλης παρουσιάστριας και δεν θα σου αρέσει καθόλου!»

Βρήκε πάτημα και ο Γρηγόρης και συμπλήρωσε κι εκείνος: «Κι εμένα με πήρανε τηλέφωνο και με ρωτούσαν για το μονόπετρο της Ελένης και είπα ότι κι εγώ από την τηλεόραση το είδα!»

Η Ελένη σοβάρεψε απότομα και απάντησε με ύφος: «Ναι αλλά εσείς αγαπητά μου παιδιά, μόλις πιάνετε δουλειά εδώ, τι κάνετε; Δίνετε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης; Ετσι δεν είναι;»
Ετσι, έτσι, απάντησαν οι υπόλοιποι. Όχι εάν μπορούσαν ας έλεγαν κι αλλιώς… Η Ελένη κατέληξε: «Καλά δεν το πιστεύω ότι σας παίρνουν έναν έναν και σας ρωτάνε για το δαχτυλίδι μου…»

Πολλά δεν θα πιστεύεις Ελένη μου σε λίγο καιρό, αλλά τέλος πάντων… Τα υπόλοιπα, όπως ήταν φυσικό, είπαν ότι θα τα πουν εκτός αέρα. Λογικό... Τελικά από ποιοιν είναι τομονόπετρο, θα μας πεις; πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...