Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πιο ακριβά τα ξενοδοχεία του Λονδίνου λόγω του βασιλικού γάμου

Prince Harry and Kate Middleton at the Garter ...Image by Niquinho via FlickrΑκριβή θα είναι η διαμονή στο Λονδίνο για όσους προγραμματίσουν να το επισκεφθούν το τελευταίο δεκαήμερο του προσεχούς Απριλίου.

Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον, που θα γίνει στις 29 Απριλίου, προκαλεί μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον και τα ξενοδοχεία του Λονδίνου, περισσότερο τα κεντρικά ξενοδοχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα του Λονδίνου Ίβνινγκ Σάνταρντ, θα διπλασιάσουν και θα τριπλασιάσουν τις τιμές τους.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά τα γνωστά ξενοδοχεία Σαβόι και Κλάριτζες τα οποία, ενώ τώρα προσφέρουν τιμή 360 λίρες την ημέρα για ένα απλό δωμάτιο, στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, όταν το Λονδίνο θα προετοιμάζεται για τον βασιλικό γάμο, το ίδιο δωμάτιο θα προσφέρεται στην τιμή των 700 λιρών το βράδυ.

Ο τουριστικός οργανισμός του Λονδίνου πιστεύει ότι και με τις πολύ αυξημένες τιμές τα ξενοδοχεία του Λονδίνου θα έχουν πολύ μεγάλη πληρότητα εκείνη την περίοδο, δεδομένου ότι καταγράφεται εντυπωσιακό ενδιαφέρον του κοινού, από όλο τον κόσμο, για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Θα είναι ένα γεγονός, προβλέπουν τα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία, που θα δημιουργήσει ένα κεφάλαιο στην πλούσια ιστορία του Λονδίνου. Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ προβλέπει επίσης πολύ καλές δουλειές για τις βιοτεχνίες σουβενίρ, όπως είχε συμβεί και με το γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
www.kathimerini.com.cy

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...