Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εγινε της... Καλομοίρας!

Στο κλαμπ των παντρεμένων μπαίνει η Καλομοίρα, που παντρεύεται τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Παύλου του Long Island.

Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, η Καλομοίρα, επέλεξε μία ρομαντική δημιουργία των Mi-Ro, oι οποίο ανέλαβαν να της φτιάξουν ένα φόρεμα που θυμίζει παραμύθι. Και όπως φαίνεται, τα κατάφεραν. Τα παπούτσια της είχαν την υπογραφή του Δούκα Χατζηδούκα, ενώ το hairstyling και το make-up ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος που θέλησε να εκμεταλλευτεί όλο το μήκος των μαλλιών της σε ένα αριστοκρατικό σινιόν.

Η τραγουδίστρια έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου, ο οποίος δεν σταμάτησε να λέει σε όλους ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Το σπίτι της οικογένειας Σαράντη, απ’όπου αναχώρησε η νύφη, ήταν στολισμένο από νωρίς το πρωί. Ηταν στην κυριολεξία ένας γάμος αλά ελληνικά. Ολο το σόϊ, θείες, εξαδέλφες, παππούδες, γιαγιάδες, ήταν «στο πόδι». Τούλια στην πόρτα, καμπανούλες να κρέμονται, φούξια λουλούδια στις γλάστρες συνέθεταν το σκηνικό στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού. Μέσα, οι γονείς της Καλομοίρας υποδέχονταν τους προσκεκλημένους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με μπομπονιέρες, γλυκά και φυσικά τις παραδοσιακές κουλούρες που φτιάχνονται στην Λακωνία, απ’ όπου και κατάγεται η οικογένεια.

Λίγες ώρες πριν, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο πάρτι σε κλαμπ της περιοχής, όπου όλοι διασκέδασαν από νωρίς το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, το… Καλομοιράκι, έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και χόρεψε με τα φλατ παπούτσια, καθώς ήθελε, όπως είπε να το ευχαριστηθεί.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Καλομοίρα και τον Γιώργο να ζήσουν και να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...