Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η Βανδή άλλαξε ομάδα!

Η Δέσποινα «αλλαξοπίστησε» και θα τραγουδήσει για τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά»!

Η είδηση για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δημιούργησε... πανικό στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» λόγω της στενής σχέσης της με την ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ. Από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος διέπρεψε στα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της ομάδας του κιτρινόμαυρου δικεφάλου, αλλά και αργότερα ως πρόεδρος, έγινε φανατική ΑΕΚτζού!

Δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει τη φανέλα του Ντέμη και να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες του ίδιου και των συμπαικτών του.

Το γεγονός αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς μια «βαμμένη οπαδός της ΑΕΚ» θα τραγουδήσει για φιλάθλους άλλης ομάδας.

Μιλώντας στην «Espresso» για το θέμα αυτό άτομο του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας λέει: «Η Δέσποινα Βανδή είναι φίλαθλος και ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη της ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τραγουδήσει και για φιλάθλους άλλων ομάδων. Η συναυλία της γίνεται μεν κυρίως για τους ΠΑΟΚτζήδες, αλλά οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους τους θαυμαστές της στη βόρεια Ελλάδα που θα θελήσουν να απολαύσουν το πρόγραμμά της».

Η συναυλία -διοργανώνεται από την εταιρεία Παλατάκι Ε.Π.Ε. στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ «Sports Arena» στη συμπρωτεύουσα, με τη συμμετοχή της Ελλης Κοκκίνου- απευθύνεται σε όλους τους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, είτε του μπάσκετ είτε του ποδοσφαίρου. Σχετικά με την προμήθεια των εισιτηρίων της συναυλίας από τους οπαδούς της ομάδας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το κλειστό γήπεδο με έκπτωση 10%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κλίμακες των εισιτηρίων και η διάθεσή τους γίνεται μόνο από το ΠΑΟΚ Sports Arena».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...