Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πρόστιμο από υπουργείο στον Κ. Σόμερ

Το 2009 έφυγε με τον χειρότερο τρόπο για τον Κώστα Σόμερ και το 2010 αποδεικνύεται πολύ χειρότερο.

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν έντρομος ο γνωστός ηθοποιός κατέφτανε στη Γλυφάδα για να δει την καφετερία του να γίνεται στάχτη μπροστά στα μάτια του.

Η καφετέρια «Oxyzen» που βρισκόταν στο ισόγειο πολυκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς και τότε αρκετά δημοσιεύματα υποστήριζαν  ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Και σαν να μην έφτανε η πίκρα του ηθοποιού που καταστράφηκε η περιουσία του, τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο, ύψους 20.000 ευρώ, αφού κατηγορείται για σοβαρές παραλείψεις όσο καιρό λειτουργούσε η καφετέρια.

Ο ΕΦΕΤ κατηγορεί τον Σόμερ για σοβαρές αποκλίσεις των όρων αδειοδότησης, αφού ο γνωστός ηθοποιός είχε βγάλει άδεια για Αναψυκτήριο – Ζαχαροπλαστείο με Παρασκευαστήριο – Γαλακτοπωλείο και το «Oxyzen» κάθε άλλο παρά ζαχαροπλαστείο ήταν.

Εκτός κι αν στα ζαχαροπλαστεία – γαλακτοπωλεία σερβίρουν αλκοολούχα ποτά και έχουν το dj να παίζει στα decks μέχρι πρωίας!!!

Επίσης η καφετέρια δεν είχε τις κατάλληλες υποδομές για να καλύψει τις ανάγκες της, οι εργαζόμενοι δεν είχαν βιβλιάρια υγείας ενώ βρέθηκαν μέχρι και ακατάλληλα προς κατανάλωση τρόφιμα!!!!

Λουκούμι δηλαδή το… «Oxyzen»! Σίγουρα ο Κ. Σόμερ θα θέλει να ξεχάσει όσο πιο σύντομα γίνεται το επιχειρηματικό του αυτό φιάσκο.

Δείτε φωτογραφίες από την καμένη καφετέρια του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...