Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Τακτοποιήθηκε το χρέος του… Θεοφάνους

Μπορεί να το έπαιξε λίγο δύσκολος, όμως τελικά ο Γ. Θεοφάνους αποφάσισε να ρίξει γέφυρες προς τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Αφοί Σοφικίτη Ο.Ε. και να λύσουν εξωδικαστικά τις οικονομικές διαφορές τους.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα νομής κατά του γνωστού μουσικοσυνθέτη, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει πληρώσει για τις κατασκευαστικές εργασίες που πραγματοποίησε στο «Μουσικό εργαστηράκι» του.

Ενώ λοιπόν τότε ο Γ. Θεοφάνους έλεγε ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για την εξόφληση της εταιρείας, το σκέφτηκε καλύτερα και προτίμησε να λυθεί η διαφορά και να μη διασύρεται το όνομά του.

Έτσι ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη βρίσκεται σε επαφή τόσο με το δικηγόρο, όσο και με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γ. Θεοφάνους είναι πρόθυμος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου να καλύψει μεγάλο μέρος των 100.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου να το έχει καλύψει όλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι τα αδέλφια Σοφικίτη να γράψουν επιστολή στην οποία θα αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους και ότι ήταν εντάξει στις οικονομικές του συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...