Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Τι λέει η Tζούλια Παπαδημητρίου για τις φορολογικές εκκρεμμότητες Βοσκόπουλου

Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να συνδέσει το όνομα της με αυτό του Τόλη Βοσκόπουλου από δω και πέρα η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Με επιστολή της στα ΜΜΕ δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την «περιπέτεια» του πρώην συζύγου της.

Η Τζούλια Παπαδημητρίου διακρίνει «υστεροβουλία» σε κύκλους που επιχειρούν να την εμπλέξουν στην υπόθεση που σχετίζεται με τις οικονομικές εκκρεμότητες του Τόλη Βοσκόπουλου με την εφορία και ότι μοναδικό στόχο έχουν τη «σπίλωση του ονόματος της».

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της: «Τις ημέρες αυτές παρακολουθώ με έκπληξη, αλλά και αγανάκτηση μια κακόβουλη και υστερόβουλη προσπάθεια σύνδεσης υποθέσεων του πρώην συζύγου μου με το πρόσωπο μου που μοναδικό σκοπό έχει να θίξει την αξιοπρέπεια μου.

 Σας ενημερώνω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια έκανε μέχρι σήμερα ο πρώην σύζυγος μου, χρησιμοποιώντας τη Δικαιοσύνη για να με πλήξει προσωπικά, έπεσε πανηγυρικά στο κενό. Περαιτέρω από τις προσπάθειες αυτές επλήγη το κύρος και η αξιοπρέπεια της οικογένειας μου και μόνο σοβαρά προβλήματα μου δημιούργησε η σχέση αυτή».

Κλείνοντας την επιστολή αναφέρει: «Δηλώνω ξεκάθαρα το αυτονόητο, ότι ουδεμία σχέση έχω με τις δικαστικές και φορολογικές περιπέτειες του πρώην συζύγου μου». Πηγή: toblogtonkirion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...