Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινέλλα: «έκανα λίφτινγκ αλλά μέχρι εκεί»

«Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο να μην παραμορφώνεσαι», δηλώνει η Μαρινέλλα και τα λέει... έξω από τα δόντια!
Μιλώντας στο «Έθνος», η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού επισημαίνει πως σημασία έχει να φροντίζεις περισσότερο το μέσα παρά το έξω. «Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης όταν γίνεται κάτι.. Δεν είσαι τίποτα, μια σκ*τ**λ* είσαι! Και τίποτα παραπάνω...», λέει μεταξύ άλλων.
Παρά την πείρα της, η ίδια δεν θα πήγαινε ποτέ σε talent show για να διδάξει τους νεότερους όσα γνωρίζει και έμαθε. Η άρνησή της σε αυτό το ενδεχόμενο είναι κατηγορηματική και προσθέτει: «τους λένε ότι είναι φίρμες και αυτά βιάζονται να πιάσουν την καλή, να τα αρπάξουν! Θα κάτσουν να με ακούσουν; Η ζωή δεν είναι χαχαχά και χαχαχού. Πάρτε ασπίδα, πατήστε γερά στα πόδια σας, κρατήστε τις ισορροπίες που πρέπει, αλλιώς την πατήσατε, μάγκες μου»!
Ο έρωτας, πάντως, μοιάζει να μην έχει θέση στην ζωή της, μιας και πλέον είναι γιαγιά. «Τώραααααα; Θέλεις να γελάνε μαζί μου τα εγγόνια μου; Άσε με κάτω, άσε με κάτω καημένε!», απαντά αφοπλιστικά και καταλήγει πως έχουν καιρό να την φλερτάρουν γιατί την φοβούνται.
«Κάνε μου τη χάρη μην ξαναπείς τα ντίβα και τα τέτοια. Ανατριχιάζω στο άκουσμά τους! Ντίβα, απόλυτη σταρ... Απαπα!», καταλήγει η Μαρινέλλα και στέλνει το δικό της μήνυμα στους «καβαλημένους» της showbiz: «κοιλιακός, εξτένσιον, 12ποντο και μίνι δεν αρκούν αγάπες μου, δεν αρκούν. Το κορμί το ωραίο δεν σε συντηρεί. Άσε το ποδήλατο και κοίτα φτιάξε ρεπερτόριο. Όσους κοιλιακούς και να κάνεις και σε όσα εξώφυλλα και να πουλήσεις, παιδιά και άντρες, καριέρα δεν φτιάχνεις! Ξύπνα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...