Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Πασχάλης Διαμαντίδης- Εύα Καϊλή: οριστική αυλαία στη σχέση τους


από την Κατιάνα Ματζαρίδου  TO BLOG ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ
Οριστικό τέλος στη σχέση τους βάζουν ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.
Να θυμίσουμε ότι οι δύο νέοι είχαν έρθει κοντά στις αρχές του 2010, γνωρίζονταν όμως από τα Χριστούγεννα του 2008, όταν είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα στο Λονδίνο.
Η σχέση τους ουσιαστικά κράτησε κάτι λιγότερο από εννέα μήνες, στη διάρκεια των οποίων έκαναν μαζί ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, καθώς ο εφοπλιστής είναι άτομο χαμηλών τόνων και δεν αρέσκεται στη δημοσιότητα.
Πασχάλης και Εύα αποφάσισαν μόλις προ ολίγων ημερών, από κοινού, να σταματήσουν τη σχέση και να παραμείνουν φίλοι.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά αφού ο εφοπλιστής είναι ένας πραγματικός gentleman, αλλά και η βουλευτής μια δυναμική κυρία.
Αιτία του χωρισμού τους, που είναι εντελώς πρόσφατος και τον μαθαίνετε πρώτα από το Blog των Κυριών σε αποκλειστικότητα, ήταν η αλλαγή προτεραιοτήτων και η εφεξής αφοσίωση  στην καριέρα τους, για την οποία έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και οι δύο.
Ειδικά για τη βουλευτή η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη γιατί καλείται να παρουσιάσει έργο, προσδοκώντας να ανέβει και στην κομματική ιεραρχία.
Ο Πασχάλης, γιος του εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη, εργάζεται στην οικογενειακή εταιρεία Delta Tankers και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων είναι υποχρεωμένος να ταξιδεύει διαρκώς και να παραμένει  μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό. Αντίθετα η Εύα Καϊλή λόγω της ιδιότητας της ως βουλευτού και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος είνα υποχρεωμένη να ακολουθεί την κυβερνητική και κομματική ατζέντα και να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...