Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστός παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για χρήση κοκαΐνης


Νεαρός παίκτης ριάλιτι συνελήφθη μαζί με μια φίλη του, καθώς είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο νεαρός είχε πάρει μέρος σε ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι, μέσα από το οποίο έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Η δημοσιότητα που αναζήτησε όμως ανεβάζοντας στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο του βγήκε ξινή.

Το νεαρό ζευγάρι είχε καταγράψει με κινητό τηλέφωνο τη σκηνή που έκανε χρήση κοκαΐνης και στα πλάνα φαίνονται να μιλούν με …κολακευτικά λόγια για τα ναρκωτικά.

Το βίντεο ήταν διάρκειας περίπου τριών λεπτών και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε θραύση στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να το δουν χιλιάδες χρήστες.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν και τα τηλέφωνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από πολίτες που ήθελαν να καταγγείλουν το περιστατικό και να διαμαρτυρηθούν για το βίντεο.

Οι άντρες της Δίωξης εντόπισαν στη συνέχεια τα ηλεκτρονικά ίχνη τους και έφτασαν τελικά στον νεαρό πρώην παίκτη του ριάλιτι και την φίλη του.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη δικαιοσύνη. Οι αστυνομικοί πάντως βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, αφού είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει τέτοιο βίντεο στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές πρόσωπα από τη χωρά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...