Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Προκαλεί ο πατέρας του Μ. Jachson

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο, του βασιλιά της pop, Michael Jackson και ο πατέρας του Joeσυνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Κατηγορεί τη γυναίκα του και μητέρα του Michael για το θάνατο του γιου τους και της προσάπτει  ότι αρνήθηκε,  να αναγκάσει τον Michael να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα φάρμακα.

«Ήθελα η Katherine να πάει και να τον βοηθήσει να βρει το κέφι του. Εκείνη δεν ήθελε, επειδή φοβόταν ότι θα εισβάλει στην ιδιωτική του ζωή»,   λέει ο Joe και υποστηρίζει, οτι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν η Katherine είχε κάνει αυτό που της είχε πει.

«Διαφωνήσαμε για το θέμα αρκετές φορές. Της έλεγα, Katherine, αν δεν πας να τον δεις, δεν θα είναι κοντά μας για πολύ. Έδειχνε περίεργος και αδύναμος. Της είπα, αυτό δεν θα είχε συμβεί αν ήσουν μαζί του για λίγο, γιατί τότε θα ήταν πιο χαλαρός. Αν ήσουν μαζί του, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Τώρα, χάσαμε το γιο μας» προκαλεί ο πατέρας του διάσημου τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος της Katherine Jackson απάντησε  πως οι ισχυρισμοί του είναι εξωφρενικοί και πως με μια δήλωσή του όλος ο κόσμος κατάλαβε τη στενή σχέση που είχε ο Michael με τη μητέρα του, καθώς και τι άνθρωπος είναι ο Joe Jackson.

Ο Michael Jackson στη διαθήκη του, δεν άφησε τίποτα στον πατέρα του, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του το άφησε στη μητέρα του, η οποία φροντίζει τα τρία παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...