Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Μυστικό ραντεβού Πρεζεράκου – Λάτσιου

Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες ότι η νικήτρια του «Dancing with the stars» Έρρικα Πρεζεράκου θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα οι φήμες αυτές φούντωσαν ακόμα περισσότερο, μετά από το ραντεβού που είχε με τον διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού και κριτή του παιχνιδιού Γ. Λάτσιο.

Τι γύρευε λοιπόν η αλεπού στο παζάρι; Η Έρρικα αποκάλυψε στο STAR τι ειπώθηκε στο μυστικό ραντεβού που είχε με τον Γ. Λάτσιο.

«Είχαμε μια συνάντηση και η ερώτηση ήταν αν θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Αλλά το θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μέχρι το κάνω εκπομπή έχει διαφορά», είπε η Έρρικα.

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι συναντηθήκατε με κοτζάμ διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος και η συνάντηση αυτή ήταν απλώς διερευνητική;

Κι αυτά που ακούγονται ότι από τη νέα σεζόν θα αναλάβετε την παρουσίαση εκπομπής μαγειρικής;

«Έχω ακούσει από τον αδερφό μου ο οποίος παρακολουθεί λίγο περισσότερο τα πράγματα, γιατί εγώ δεν προλαβαίνω, ότι είχε ακουστεί ότι μπορεί να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Ξέρω ότι θα υπάρξει μια τέτοια εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά δεν έχω καμία πρόταση γι΄ αυτό», είπε η νικήτρια του Dancing.

Η Έρρικα είπε επίσης ότι αν θα την ενδιέφερε να κάνει εκπομπή θα ήθελε να κάνει κάτι που να της αρέσει και ανάμεσα σ’ αυτά είναι και η μαγειρική!!!! Γιατί όπως είπε, λόγω και καταγωγής, από πολύ μικρή η μαμά της την έβαζε να μαθαίνει να μαγειρεύει και να είναι καλή νοικοκυρούλα!!!

Μέχρι πάντως να υπάρξει τελική συμφωνία, η Έρρικα θα μας βγάλει την ψυχή για να παραδεχθεί ότι είναι σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...