Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο πρώην της Ζέτας της γνώρισε τη νυν!

Γνώρισε τη νυν στην πρώην! Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, που από το 1995 έως το 2000 ήταν ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια και δη από τα πλέον συζητημένα.

Ο γοητευτικός γυμναστής, που στο παρελθόν έχει κάψει καρδιές, εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με την 23χρονη -φυσικό στο επάγγελμα- Ερη Σούκου.

Το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ πριν από λίγες μέρες εθεάθη στην πρεμιέρα της ταινίας «Kings of Mykonos», όπου πρωταγωνιστεί η Μακρυπούλια, στην Αθήνα. Ο Κώστας, μάλιστα, όχι μόνο μίλησε με τη Ζέτα, αλλά της σύστησε και την καινούργια του αγαπημένη. Η Ζέτα ήταν πολύ ζεστή μαζί της - άλλωστε, με τον Κώστα χώρισαν πολιτισμένα. Χάρηκε πολύ που ο πρώην της είναι ευτυχισμένος.

Μπορεί να έχει περάσει μία δεκαετία απ’ όταν Ζέτα και Κώστας χώρισαν (ήταν ζευγάρι πολύ προτού η Ζέτα γίνει ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο) και να έχουν χαράξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησαν να ενδιαφέρονται ο ένας για την εξέλιξη και τη ζωή του άλλου. Ετσι, στην πρεμιέρα της ταινίας «Βασιλιάδες της Μυκόνου» τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους.

Οσο για τη σχέση του Κώστα με την Ερη, οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας. Πρώτοι και καλύτεροι είχαν πάει για τα πέμπτα γενέθλια του «Mao» στο Καλλιμάρμαρο και πόζαραν στον φακό μες στην καλή χαρά.

Να πούμε ότι ο Κώστας Αλιμπέρτης αυτή την περίοδο ασχολείται, εκτός από τα γνωστά του γυμναστήρια, και με εταιρεία διαφήμισης. Παρά τις υποχρεώσεις του, όμως, βρίσκει χρόνο να βγαίνει και να διασκεδάζει με την κοπέλα του. Φυσικά, άμεσα έχουν δρομολογήσει διακοπές - μακριά από αδιάκριτα μάτια.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...