Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Λαμπερά ζευγάρια που άντεξαν στα δύσκολα

Φήμες, κρίσεις, περίοδοι χωρισμού, επανασυνδέσεις. Παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν στις σχέσεις τους μερικά από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz, τελικά κατέληξαν μαζί.

Η πιο επεισοδιακή σχέση είναι αναμφίβολα αυτή της Γκουέν Στεφάνι και του 44χρονου Γκάβιν Ρόσντεϊλ. Το 2004, ένα τεστ DNA έδειξε ότι ο Ρόσντεϊλ δεν είναι μονάχα ο νονός, αλλά και ο πατέρας της 21χρονης Ντέζι Λόου, καρπού του έρωτά του με την Περλ Λόου. Η Στεφάνι έγινε έξαλλη με την αποκάλυψη και τον απείλησε ότι θα χώριζαν αν συνέχιζε να έχει επαφές με το παιδί του, ωστόσο τελικά υποχώρησε. Σήμερα, οι ισχυρισμοί της Κόρτνεϊ Λοβ ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Ρόσντεϊλ στις αρχές του έγγαμου βίου του με τη Στεφάνι έρχονται να ταράξουν και πάλι τα νερά της οικογενειακής τους ζωής.

Μια αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην βοηθό του Ράντι Γκέρμπερ στάθηκε αφορμή να αναστατωθεί προσωρινά και ο γάμος της Σίντι Κρόφορντ. Η ίδια ωστόσο δήλωσε ότι οι δυο τους εκτός από σύζυγοι, είναι και κολλητοί φίλοι, γι’ αυτό και στάθηκε δίπλα του βράχος σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Μεγάλη αναταραχή πέρασε όμως το 2004 και το ζεύγος Μπέκαμ όταν ένα μοντέλο ονόματι Ρεμπέκα Λουζ αποκάλυψε ότι είχε παράνομη σχέση με τον Ντέιβιντ. Η είδηση έπαιζε πρώτη στα βρετανικά media, ενώ πολλές ακόμη γυναίκες έσπευσαν να επωφεληθούν από την κατάσταση και να δηλώσουν ότι κοιμήθηκαν και αυτές με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Τελικά η Βικτόρια επέλεξε να μη διαλύσει τον γάμο της, ο οποίος έφτασε για άλλη μία φορά στα πρόθυρα του διαζυγίου όταν για κάποιο διάστημα αναγκάστηκαν να μείνουν σε διαφορετικές ηπείρους, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η απόσταση και ο φόρτος εργασίας έχουν αποτελέσει πολλές φορές αιτία άγριων καβγάδων και ανάμεσα στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Τζέσικα Μπίελ, οι οποίοι ωστόσο έχουν αρχίσει να συνηθίζουν στην ιδέα ότι θα βρίσκονται μια φορά στο τόσο και κοιτάζουν να απολαμβάνουν κάθε φορά τη στιγμή. Αντίθετα, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο καμεραμάν σύζυγός της Ντάνι Μόντερ συμφώνησαν ότι για να κάνουν οικογένεια θα πρέπει εκείνη να μειώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ανά τον κόσμο και να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...