Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Απούσα η Σκορδά από τον γάμο της Λόη

Καλά κρατεί η «μάχη» της νύφης στο Alter: πρώτα έπεσαν τα «χαρτιά» των φωτογραφήσεων και των δηλώσεων, μετά επιστρατεύτηκαν τα νυφικά, τα γαμπριάτικα και τα προσκλητήρια, ενώ στο τέλος ήρθαν οι... απουσίες! Η Βάσια Λόη και ο Νίκος Μαδιάς παντρεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η Φαίη Σκορδά (που ντύνεται νυφούλα τον άλλο μήνα) δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη δεν πήγε στο «Island» επικαλούμενη το ότι βρισκόταν εκτός Αθηνών... Μα κι αυτή η Βάσια βρε παιδί μου... Τελευταία στιγμή την ενημέρωσε την συνάδελφό της - δύο μήνες και βάλε νωρίτερα! Αλλά η Φαίη είναι busyκαι κανονίζει προ πολλού πως θα περάσει το επόμενο... τρίμηνο!

Το ότι χθες είχε γενέθλια ο Γιώργος Λιάγκαςείναι απλά σύμπτωση και ουδεμία σχέση έχει με την απουσία από τον γάμο ε; Λέμε τώρα... Αλλά σιγά μην αφήναμε την τούρτα των γενεθλίων για να τρέχουμε για την γαμήλια! Τούρτα η μία, τούρτα και η άλλη, απλά η δεύτερη είχε 6 ορόφους...

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως η Βάσια θα «πληρώσει» την έτερη ξανθιά παρουσιάστρια του Alter με το ίδιο νόμισμα: στον γάμο Λιάγκα - Σκορδά, στις 20 Ιουνίου, θα είναι απούσα -λένε οι πληροφορίες- γιατί θα έχει... άλλον γάμο!

Πάντως, η γαμήλια κόντρα άρχισε από νωρίς: με φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα, τραβώντας όλο το ενδιαφέρον. Κι εκεί που το χαιρόταν η Φαίη, ο «δάχτυλος» Βάσια εμφανίστηκε απροσδόκητα και ανακοίνωσε τον δικό του γάμο με τον Νίκο Μαδιά, που έγινε και... νωρίτερα!

Πάλι καλά δηλαδή που και οι δύο τελετές γίνονται στο «Island», οπότε δεν είχαμε και διαγωνισμό καλύτερης εκκλησίας ή πλουσιότερης δεξίωσης. Μήπως να συγκρίνουμε τον... μπουφέ;

Βρε καλά έκανε η πρώην ξανθιά παρουσιάστρια του πρωινού του Alter Μαριέττα Χρουσαλά: δεν πήγε στον γάμο Μαδιά - Λόη γιατί την ίδια ώρα είχε να παρουσιάσει με τον καλό της Λεό (που παντρεύονται στις 5 Ιουνίου) το νέο τους... κότερο. Ε, μετά πήγαν και μια βόλτα!


Δείτε τις δηλώσεις της Βάσιας κατά την άφιξή της στην τελετή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...