Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ευγενία Μανωλίδου; Ποζάρει στο πλευρό του πρώην συζύγου της και της κόρης τους

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την εγκυμονούσα Ευγενία Μανωλίδου αλλά όχι μόνη.  


Η Ευγενία Μανωλίδου παρακολούθησε με την κόρη της Θεοδώρα και τον πρώην σύζυγό της, Θεόδωρο Μανωλίδη, την εορταστική συναυλία για την Ημέρα της Γυναίκας και τα 25 χρόνια από την μεταμόσχευση καρδιάς της πρώτης γυναίκας στην Ελλάδα στις 8 Μαρτίου, με τίτλο «Άριες, Βαλς και Βιεννέζικες Πόλκες». 


Η εν λόγω μουσικοχορευτική παράσταση περιείχε αποσπάσματα από τα διασημότερα έργα ρομαντισμού με επίκεντρο την Βιεννέζικη μουσική του J. Strauss, αλλά και συνθέσεις των P.I. Tchaikovsky, G. Puccini, G. Verdi, G. Bizet και F. Chopin.

Η Ευγενία Μανωλίδου διανύοντας τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό λαμπερή, εντυπωσιακή και όπως πάντα χαμογελαστή έχοντας στο πλευρό της την πανέμορφη κόρη της η οποία προτιμήσε ένα κόμψο μαύρο φόρεμα αλλά και τον πρώην σύζυγό της, ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδου με τον οποίο διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις. Οι τρεις τους απόλαυσαν την μουσική βραδιά και πέρασαν χαλαρές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...