Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του Σάκη!

Είναι ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά: Ο ίδιος μπορεί να θέλει να κρύψει την συγγένειά του με τον pop star, αλλά η ομοιότητά του δεν τον αφήνει.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο μικρότερος αδελφός του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος μπορεί να θέλει να κρύψει την συγγένειά του με τον pop star, αλλά η ομοιότητά του δεν τον αφήνει.Ο Απόστολος Ρουβάς εργάζεται ως μετρ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και πολλές φορές οι θαμώνες νομίζουν ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή. 

Ο Απόστολος είναι ήπιων τόνων και δεν λέει ποιος είναι παρά μόνο εάν τον ρωτάνε «Τον Σάκη τι τον έχεις;». Και μπορεί ο τραγουδιστής να εγκατέλειψε νωρίς την Κέρκυρα, ο μετρ αποχωρίστηκε το αγαπημένο του νησί πέρυσι.

Όλα αυτά τα χρόνια δούλευε σε γνωστά μαγαζιά της Κέρκυρας και ασχολιόταν με τα αγαπημένα του χόμπι που δεν είναι άλλα από τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς. Άλλωστε σε αυτά οφείλεται και το καλογυμνασμένο σώμα του. Τέλος, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όσοι τον γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως χορευτής, αλλά ο ίδιος δεν θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...