Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σάκης Μπουλάς: Μιλάει πρώτη φορά για τον… θάνατό του!

Ενοχλημένος αλλά επιστρατεύοντας όλο το χιούμορ του μιλάει πρώτη φορά μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε τελευταία και τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή, ο Σάκης Μπουλάς.


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μίλησε για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι... είχε πεθάνει, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως διαθέτει το κατάλληλο χιούμορ για να αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή.


«Πρέπει να βγω να απαντήσω;» διερωτάται ο ίδιος όταν ερωτάται για το συγκεκριμένο θέμα και συνεχίζει: «Αναστήθηκα και είμαι εδώ! Να πω ότι λυπάμαι; Να πω ότι όλο αυτό ήταν πολύ άσχημο και ντροπιαστικό; Δεν αξίζει καν τον λόγο» είπε στο full life και συνέχισε:

«Ποτέ μέχρι σήμερα δεν βγήκα για να πω κάτι, να παραπονεθώ, να πουλήσω τον πόνο μου. Οπότε, γιατί να σχολιάζουν και να αρχίζουν να λένε για εμένα ότι δεν είμαι καλά και περνάω δύσκολα και όλα αυτά; Αθανασία δεν υπάρχει στον κόσμο που ζούμε. Όλοι κάποια στιγμή θα πάμε στον παράδεισο. Αυτό το λέω γενικά και όχι μόνο για εμένα. Για να πας στον παράδεισο, πρέπει να βιώνεις και να ξεπερνάς ό,τι έχεις με σεβασμό και δύναμη ψυχής... Είναι αλήθεια ότι βιώνω ένα πρόβλημα με την υγεία μου όπως πολύς κόσμος. Έχω χιούμορ, είμαι στη δουλειά μου, έχω τους φίλους μου, όλα πάνε καλύτερα. Τι άλλο να ζητάω; Απολύτως τίποτα. Είμαι δυνατός και θέλω να χαρώ τη συνεργασία μου στην Ακτή Πειραιώς και να μην απαντάω σε κάθε κακόβουλο και αισχρό δημοσίευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...