Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κωνσταντίνα κατά Σκορδά-Λιάγκα: «Ήταν προσβλητικό. Έλεγαν σαχλαμάρες! Ρίχνουν το επίπεδο για τηλεθέαση»

Η Κωνσταντίνα, η οποία έφυγε νωρίς από το Dancing with the stars 4, έριξε τα βέλη της στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν στην εκπομπή «Το πρωινό»

«Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης -και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο για εμένα- το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχθηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα! Ο Λιάγκας είπε "Α! δεν είδα πώς χόρεψες. Θα το δω στο βίντεο τώρα". Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους. Το μόνο που ήθελε ήταν να αρχίσω να κουτσομπολεύω αν ο Μουρούτσος τα έχει με την παρτενέρ του ή τι γίνεται στα παρασκήνια. Δεν είναι του επιπέδου μου. Αν ήτασν σοβαροί όταν με καλούσαν, θα έδειχναν το βίντεό μο, τις κριτικές που έλαβα, τη βαθμολογία. Θα έπρεπε να δώσουν βάση στον καλεσμένο τους, να δουν πως έφυγε. Αλλά αυτό ηθελαν να καλύψουν και έπεσαν σε κουτσομπολίστικες και δεύτερες καταστάσεις. Γι' αυτό εκνευρίστηκα» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!
«Ήταν προσβλητικό για τον καλεσμένο τους να μιλούν μεταξύ τους και να λένε σαχλαμάρες. Προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο της εκπομπής για να έχουν τηλεθέαση. Και τα καταφέρνουν τώρα, μακροπρόθεσμα, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό», καταλήγει η Κωνσταντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...