Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του «Εζέλ» για ναρκωτικά - Ποιούς άλλους έπιασαν


Δείτε φωτογραφίες - Μεταξύ των γνωστών Τούρκων καλλιτεχνών που συνελήφθησαν είναι οι  Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά


Μεγάλη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία. Συνολικά, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 συλλήψεις αφορούν σε ηθοποιούς -που είναι γνωστοί και στο ελληνικό κοινό μέσα από την προβολή τουρκικών σίριαλ- αλλά και σε τραγουδιστές της γειτονικής χώρας.


Η συντονισμένη έρευνα, έπειτα από παρακολουθήσεις μηνών, πραγματοποιήθηκε σε έξι επαρχίες της Τουρκίας, ενώ οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα από την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι δίκες τους  θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Να σημειωθεί πως κατά την εν λόγω επιχείρηση η τουρκική αστυνομία εντόπισε συνολικά 20 κιλά ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μεταξύ των γνωστών Τούρκων καλλιτεχνών που συνελήφθησαν είναι οι Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, Νεχίρ Ερντογάν, Ιλκέρ Ακσούμ, Ερσίν Κορκούτ, Σαρπ Απάκ και Γκιζέμ Καρατζά.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι εκείνες της χρήσης ναρκωτικών και της παραχώρησης χώρου για χρήση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη του «Εζέλ»: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...