Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Χρ. Χολίδης: “Με την Δούκισσα χωρίσαμε! Είμαι ξανά εργένης”

Έργένης και πάλι δηλώνει ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Hello!”. Ο γνωστός ερμηνευτής επιβεβαιώνει τον χωρισμό του με την Δούκισσα Νομικού και παίρνει πάνω του την ευθύνη.
 
Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα “κατάφεραν” το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα γιατί εγώ αντέχω”, είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν πράγματι υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους, όπως είχε ακουστεί δήλωσε: “Όλο αυτόν τον καιρό ακούω να λέγονται και να γράφονται γελοιότητες.. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, ου έχουν ανακατέψει σε αυτήν την ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο αυτό, γιατί κάποιος που με ξέρει δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα” και συμπλήρωσε: “Ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και αν θέλει να επιμείνει κάποιος να ασχοληθεί με αυτήν την ιστορία επαναλαμβάνω βαρέστε εμένα και κανέναν άλλον”.
 
Τέλος, ο ίδιος δεν θέλησε να πει περισσότερα για το χωρισμό του και αρκέστηκε στην εξής φράση: “Ας αρκεστούμε στο γεγονός ότι είμαι εργένης ξανά. Ίσως τελικά να είμαι γεννημένος εργένης.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...