Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σε ποιά κυρία στέλνει "πακέτο" ο Τάκης Ζαχαράτος;

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 5 Απριλίου, το άνοιγμα των πακέτων φέρνει συγκίνηση αλλά και χαμόγελο.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο απολαυστικός Τάκης Ζαχαράτος. Ο Τάκης έρχεται στην εκπομπή και μας διασκεδάζει με τις θανατηφόρες ατάκες και το καυστικό του χιούμορ. Σε έναν μαραθώνιο μιμήσεων κλέβει την παράσταση άλλοτε ως Μελίνα Μερκούρη κι άλλοτε ως Βίκυ Μοσχολιού. Ποια είναι η σπουδαία κυρία στην οποία επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, μέσα από την αποστολή αυτού του πακέτου; Ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου εύχεται να ανήκει για πρώτη φορά σε μία οικογένεια. Ο Κώστας, αν και 50 ετών, δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική του οικογένεια, ούτε δόθηκε ποτέ σε ανάδοχη οικογένεια. Πατρικό του σπίτι θεωρεί το ορφανοτροφείο, αφού εκεί έζησε από σαράντα ημερών μέχρι και την ενηλικίωσή του. Όλο αυτό το διάστημα, ξεκίνησε αρκετές προσπάθειες για να εντοπίσει τη βιολογική του οικογένεια τις οποίες, ωστόσο, δεν ολοκλήρωνε καθώς φοβόταν για την έκβαση. Τώρα όμως που έχει μείνει τελείως μόνος στη ζωή, τολμά να διεκδικήσει μια αγκαλιά. Δεν θέλει τίποτα άλλο παρά μόνο να γνωρίσει έναν δικό του άνθρωπο. Ποια είναι η ιστορία της μητέρας του που θα τον συγκλονίσει; Τι παιχνίδια θα παίξει για άλλη μια φορά η μοίρα; Μια ιστορία που θα καθηλώσει..

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...